fredag, januari 28, 2011

Tack Ingalill

Jag leder ju en pysselgrupp på jobbet. Vi har varit två st ledare hitentills. Men nu ska Ingalill sluta. Så då kommer jag att leda den alldeles själv. Som tack för den tid som har gått så har jag gjort en "Ingerväska" att ge till henne.

Vi gjorde denna väska på en workshop på Stora Pysselträffen i oktober förra året. Så jag hade ju beskrivningen. Då tyckte jag att den var jättesvår att göra. Men när jag gjorde den hemma i lugn och ro gick det bättre. På pysselträffen hade vi ju en begränsad tid. Då blev jag lite stressad. Jag är lättstressad. Nu har jag gjort förutom denna väska även två st andra. De visar jag lite längre fram.
Jag har använt mig av cardstock och ett mönstrat papper från Inkido. Swirlen är en die från Magnolia och likaså bladen. Blommorna är en die från Sissix. Lite bling har jag där också.Ingalill håller på att göra ett album om sitt barnbarn. Då tyckte jag att hon måste få dekorationer till albumet. Så jag köpte lite dekorationer och stansade ut lite blommor, blad och swirlar till henne. Sen la jag allt i väskan. Nu är den proppfull med dekorationer. Jag hoppas att hon blir glad.

Ha en trevlig helg allihop!
kram Pernilla

10 kommentarer:

smuulan sa...

Jättefin väska, hon blir säker jätteglad! Vad snällt av dig att ge bort dekorationer! Det är ju alltid jobbigt att göra saker under tidspress, mycket lättare att dona hemma i lugn och ro. Ibland strular man bara till det för att man skyndar, och som resultat tar det mycket längre tid än om man tagit det lugnt från början! Så är det iallafall för mig...
Hoppas att du har haft en bra helg vännen, vi hörs!
Kram från Sandra

Lilla pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅ WOW Pernilla vad väskan blev SUPERFIN:) Du ska vara supernöjd med den tycker jag:) Är säker på att den kommer bli mycket uppskattad det skulle jag ha blivet:) Riktig snygg väska:) Vad du är jättegullig och har länkat till mig tack snälla vännen:) I morgon ska jag ha en liten tävling som jag hoppas du vill vara med på:) Ha en underbar söndag och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger vännen:)

Anonym sa...

Hej vännen! Wow, vad snygg den blev! Ja, sitter man under tidspress o det är första gången man ska prova nåt sånt här så är det inte så lätt men att få sitta hemma i sin egen takt o pyssla så blir resultatet mycket bättre. Har min "prototyp" kvar sen stora träffen som jag kan kika på när jag ska prova nästa gång, hehe. Jag gillar verkligen pappren du valt och dekorationerna är bara, wooowwwww, me love!!! Hon blir säkert superglad över din gåva! :) Det skulle iaf. jag ha blivit o med så fint innehåll dessutom.

Ses vi på träffen på tisdag?
Kram Susanne

Lena B E sa...

Ååååå wooow vilken superduperfin väska!! Minst lika snygg som Ingers väskor är den. Jag gillar hur du dekorerat den, det är såå snyggt!! :)
Ja om man får sitta hemma i lugn och ro så går allt mycket lättare, att göra nåt sånt här under tidspress låter väldigt tufft, särskilt om det är första gången. Det skulle inte jag vilja göra, man kan ju bli stressad för mindre.
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Beea sa...

Vilken snygg väska, papperet var super snyggt!

Lena sa...

Wow, vilken fin väska du har gjort. Verkligen vacker i sin färg och dekorationer. Du har lyckats så superbra. Jag är så säker på hon som får den, blir överlycklig. Ha en bra vecka. Kram Lena

Busans Pysselblogg sa...

Ett STORT GRATTIS TILL TRÖSTPRISET HOS LENE!!! Duktig du är men det vet du ju att jag tycker redan innan... :) så är ju ingen överraskning att du lyckats så här otroligt bra och gjort en sådan underbar väska dessutom... ja, det är klart din arbetskamrat inte bara blir glad utan överlycklig!!! *hjärta* Och vilket arbete plus allt inuti... ja, det kan bara bli så lyckat.
Har varit strul med tv:n här men nu kan jag titta igen! :) Trodde inte jag skulle sakna den så! Är inte bara köpa tv längre... sist vi köpte var det bara att köpa en och ställa in... stor som ett hus jämfört med vad de är idag. Har inte hunnit med att hälsa på och pyssla och längtar tills jag kan sitta lite längre stund och titta in hos dig. Hoppas du har det så bra du bara kan och hoppas så du får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med kramar
Busan

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Pernilla:)
Så kul att du tyckte om hjärtasken och för att du vill vara med i min lilla tävling:) Ha en riktig bra dag och vecka och var rädd om dig:)
Kramar från Inger vännen:)

annicka sa...

Hej hej! Jättesnygg väska Pernilla! Både färg och form är kanon :) Fina alla-hjärtanskort du har gjort oxå...mycket fina! Hoppas allt är bra! kram kram

Anonym sa...

Hejsan vännen! Hoppas du haft en bra första arbetsdag efter magfaran! Tyckte så synd om dig då du skulle gå o bli sjuk så här lagom till månadsträffen, typiskt va?!!
Jag åkte inte heller dit då jag inte kände mig helt kry efter förkylningen o dessutom så kändes det inte så kul att fara utan dig.
Vi får hoppas på att vi kan fara på årsmötet istället. Har du anmält dig?

Kramisar Susanne