onsdag, januari 12, 2011

Alla Hjärtans Dag kort

Alla Hjärtans Dag närmar sig och vad passar bättre än att göra ett kort. Jag har använt mig av papper från Club Creative och cardstock så klart. Stämpelmotivet kommer ifrån MLI Hobby. Tyvärr tror jag inte att hon finns kvar som webbutik. Blommorna är köpta från nån webbutik och bladen är utstansade med en MS punch. Lite bling i blommorna och en textstämpel från Inger. Jag köpte en hel hög textstämplar av Inger det första året då jag scrappade.Igår var jag på en scrappträff som den lokala föreningen High Coast Scrap ordnade. Jag var ju där med min govän Sussie. Men så roligt vi hade! Jag har ju inte scrappat så mycket sen sista julkortet innan jul. Då var det ju extra kul att ta fram scrapgrejerna. :)

Ha det bra!

kram Pernilla

8 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Jätte fint kort!!
Tiden går fort så det är snart 14 februari
/ Elin

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Massor med GRATTIS till ditt DT-uppdrag!!!! Förstår att du blivit tillfrågad för du är så duktig!!! Hoppas det kommer bli mycket roligt för dig!!!
Och glad jag blir när jag läser ni varit på träff! Och det syns att du hade roligt... kortet är underbart... ett riktigt Valentin-kort! :) Kan berätta att jag börjat på ett till gubben i år men får försöka göra det när han inte ser så det kan bli en överraskning. ;)
Blir nog bara det alla hjärtans kortet för mig i år för jag måste igång med påsk-korten tidigare i år så jag kan få till dem istället, men det är ju också så kul! :)
Stort grattis igen!
Javisst ja, snöstjärnorna är stämplade med en röd VersaColour dyna, tror den heter Cardinal.
Massor med kramar
Busan

Lilla pyssel Inger sa...

Kortet du har gjort är jättefint du ska vara jättenöjd med det:) Härliga färger som du använt dig utav:)
Å vad det låter trevligt med pysselträff är säker på att ni hade supertrevligt du och Sussie:)

Ha en toppen dag och var rädd om dig, kramis kramis från Inger vännen:)

lk46 sa...

Jättesnyggt kort pernilla. Ja snart måste nab gå igång med alla hjärtans kort!
ha det gott vännen!
Kram Lene

Lena sa...

Hej på dig!
Ditt kort är helt underbart. Vilka fina färger och dom där fåglarna är så söta. Ha en bra helg. Kram Lena

Gertrud sa...

Vilket fint hjärtekort du har gjort. Känns härligt att det går mot Alla hjärtans dag för då närmar sig våren. Ha en skön helg, kram Gertrud

Petra sa...

Underbart Alla hjärtans dag kort du gjort. Har du böjt till bladen på blomman själv då efter att du stansat ut dem med retropunchen? Fina är de.
Kram o riktigt trevlig helg själv.

Anonym sa...

Vilket härligt kort!!