måndag, november 29, 2010

Nu är det jul i vårt hus

Nu är det jul hemma i min lägenhet. Jag pyntade i lördags och nu är det rött och vitt och juligt. Det är så fint! Fint är det också att gå ute i mörkret, inte alltför sent dock, och titta på alla fönstren man går förbi. Det är så ljust och fint i fönstrena. Man blir så glad! :)


Här är ett grönt julkort. Jag har använt Magnolias stämpel "Vinternatt" (tror jag den heter). Blomman har jag gjort själv med hjälp av en die från Magnolia.
Jag målade motivet med Promakers pennor först. Sen använde jag MCP-tekniken och skuggade lite i motivet. Därefter la jag på snöfärg där jag ville att det skulle se ut som snö. Innan snöfärgen torkade strödde jag på lite embossingpulver "Snowflake" så att det glittrade i snön. Papperet är från Inkido. Hur man gör blomman kan ni se HÄR.
Free Signature Generator

5 kommentarer:

LenA sa...

Länge sedan sist.... härligt kort, stämpeln är så fin och du har färglagt den så vackert!
Nu ska jag ta en sväng och kika på allt fint som du har gjort sedan sist!

Och du, håller med om att tiden vi har framför oss nu är fantastisk med alla ljus,julpynt och förväntan!

Kram Lena

lk46 sa...

hej vännen!
Så underbart kort, denna stämpel är så härlig!
Ha en skön dag!
Kram lene

Lena sa...

Ljuvligt vackert kort Pernilla. Den stämpeln är jättevacker. Visst är det vackert med alla ljus och all snö. Bara man slipper gå ut,ha,ha. Jag trillade två gånger hem från sjukhuset idag. Klarade mig utan skador i alla fall, tur det! Ha det bra. Kram Lena

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Så härligt du har det med pyntat och allt... kan bara instämma i att det är så mysigt för vi är också ute i god tid i år.
Och snäll Sussie är som lånat ut dies till dig.... var rädd om din arm bara... den ska ju klara många cutlebug-år av vevande!!! :)
Asken i förra inlägget är så vacker och detta kortet så juligt och ja, du är så duktig!!! Både blomman och stämpelmotivet och färgläggning och glitter och allt är så fint så ja, riktigt ögongodis!
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med kramar
Busan

annicka sa...

Hej hej! Verkligen fint julkort...och stämpeln är ju underbar...*vill haaaa* =)...
Visst är det vackert med alla belysningar...t.o.m snön är fin...även om jag är på gränsen till att frysa ihjäl :)...och du...vevarm känner jag igen...ha haa...det fick jag oxå när jag fick min Epic :) Ha det gott! Kram kram