söndag, oktober 10, 2010

Jag har inte glömt bort er

Hej allihopa!

Jag har ju inte varit och hälsat på er på jättelänge och inte har jag kommenterat era alster till min virkade utmaning. Tyvärr har jag varit sjuk i två veckor.

Det hela började som en förkylning med 39 graders feber, ont i kroppen och hosta. Men det blev bara värre under den första veckan. Dag 8 gick jag till doktorn som konstaterade att jag fått en luftvägsinfektion. Det är inte roligt. Jag fick antiflammatoriska tabletter och hostmedicin. Av tabletterna blir man väldigt yr. Jag har i dagsläget ingen feber men är väldigt matt och slut på. Hosta gör jag fortfarande och jag är väldigt hes.

Jag ska försöka att kommentera era alster till min virkade utmaning. Men bloggrundor får jag nog avstå ifrån tills vidare. Jag är sjukskriven t.o.m onsdagen den 13 oktober.

Ha det gott allihopa!
Free Signature Generator
Free Signature Generator

20 kommentarer:

susanne´s smulor sa...

Hej! Tråkigt med förkylning...hoppas att du blir bättre snart. Har tittat runt i din blogg...du har gjort mycket fint! Ha det gott och krya på dej/ sussa

Lilla Pyssel Inger sa...

Å nej vad tråkigt att du har blivit sjuk inte kul att höra alls!!! Ta hand om dig och ta det lugnt inget är viktigare en att du tar hand om dig själv och ser till att bli bra igen. Många krya på dig kramar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

men vännen då, så tråkigt att du är sjuk! men så bra att du gick till läkaren och fick medicin! Hoppas du snart kryar på dig!!
Jag har gjort något till din utmaning idag, har inte fotat det än men ska försöka göra det imorgon!
Var rädd om dig vännen!
massor av kramar från Lene

Lena sa...

Krya på dig kram kommer här från mig. Ta det lugnt och hälsa på när du känner att du orkar. Lena

Pernilla sa...

Hoppas du blir bättre snart.
Jag fick swapkorten i fredags och dom var väldigt fina allihop.

Kram Pernilla

LenA sa...

Inte roligt alls när man råkar ut för sådana saker! Nu hoppas vi på att medicinerna hjälper så du kommer "på benen" snart igen!

Kryapådigkramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Tycker synd om dig som drabbades så hårt av förkylningen och så länge!♥
Saknade dig i söndags men vi får göra om det framöver så du oxå kan vara med för det var så roligt.

Nu ser du till att krya på dig riktigt så vi kan ses i helgen på storträffen! Skulle bli så ledsen om du inte kan komma! Håller tummarna hårt för att du ska orka komma!!!

Storkramen till dig vännen från mig!
Susanne

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen och krya på dig!!! Hoppas du kan få bli sjukskriven mer om du inte är bra imorgon för det är ju inte bra att gå igång för tidigt om du är dålig än... du har ju varit rejält dålig och de virusar/bakterier som finns idag är ju så tuffa så hoppas så du är rädd om dig!!!
Skickar MASSOR med krya på dig-kramar till dig och hoppas du mår bättre idag.
Busan

Lena B E sa...

Åh men fy farao vilket elände du råkat ut för vännen. :(
Hoppas att du blir bättre snart! Krya på dig min vän och var rädd om dig! :)
Massor med krya på dig kramar från Lena

Cattis sa...

Usch då låter inget vidare, hoppas att du känner dig bättre från mattheten nu..
Nu har allt börjat att lugna ner sig lite för mig så jag ska givetvis försöka att hinna att vara med i din utamning, det var ju en vänlig själ som skickade mig en gåva så att det kan bli verkligt, så självklart måste jag ju vara med att försöka vinna din härliga vinst :)
Nu ska jag kika runt lite här inne för det kan nog vara en del jag missat...
Var rädd om dig och ta det lugnt sätt inte igång förtidigt nu när du varit så pass dålig / Kram kram

Petra sa...

O, stackars dej. Krya på dej.
Kram
Petra

Lena B E sa...

Hej vännen!
Så klart jag ska vara med i din utmaning, det har jag ju lovat! ;) Den håller väl på till den sista va, eller minns jag fel?
Jag har haft många födelsedagskort att göra som måste vara klar så fort som möjligt, nu har jag bara ett kvar att göra (skönt) så kan jag sätta igång med din utmaning sen. Ska bli så kul!! :) Korten har tagit lite extra lång tid att göra för jag har heller inte varit på topp, jag har haft mycket värk osv. och då går det långsammare än vanligt.
Så skönt att höra att du är lite bättre iaf. fastän du inte är bra. Krya på dig nu vännen och hoppas läkaren sjukskriver dig längre när du inte är bra än, det måste han ju göra.
Krya på dig kramar från Lena

Britt-Inger sa...

Låter inte roligt och det "tär" så gräsligt på kroppen, man "sliter" ont...Hoppas det håller på att släppa och som Lena skriver, att du får förlängd sjukskrivning.
Ha det gott i alla fall där du är och befinner dej.
Kram,BI

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig vännen:)
Hoppas hoppas att du mår mycket bättre nu att du har fått kryat på dig din stackare:) Håller tummarna för dig ska du veta:)

Å vad GLAD jag blir att du gillar mina skor, det var roligt att testa på dom:) Har gjort några denna sista veckan så nu börjar jag bli lite trött på dom ha ha ha:) Dags att göra annat igen eller hur!

Vad bra att jag får använda dom virkade blommor som du var så snäll att sända till mig:) Då kan jag fortsätta med utmaningen till dig:)

Ha det bäst och ta väl hand om dig, Massor med styrkekramar och krya på dig kramar från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej vännen! Hur mår du idag? Är hesheten bättre? Du var rejält hes när vi pratade i telefon häromdan. Hoppas så att du får bli fortsatt sjukskriven så du får lite mer tid för återhämtning, håller tummarna för dig vännen!!!
Hoppas så att vi kan ses på lördag!!! Håller tummarna så hårt jag kan för att det ska bli verklighet!!!
♥Kramis på dig!!!♥
Susanne

Lena B E sa...

Hej vännen!
Det är lugnt vännen, inte stressade du mig inte! :)
Hoppas det går bra hos doktorn idag lycka till min vän!
Krya på dig!
♥ Många kramar från Lena ♥

Lisan sa...

Hoppas att du blivit bättre nu och kan pyssla massor. Jag ska hålla tummarna hela natten och hoppas jag kan få in foto på mina inlägg i bloggen så jag kan få in mitt bidrag till dig. Vill samtidigt önska en trevlig helg. Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vink vink på dig vännen det är bara lilla jag som tittar förbi:) Ville önska dig en riktig trevlig helg och hoppas att du kryar på dig:) Styrkekramar och krya på dig kramar från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen!
Hoppas det gått bra för dig hos doktorn idag, och att han/hon sjukskrev dig längre?!
Nu har jag lagt in några av bilderna från när vi var i Vännäs om du vill och orkar titta in så är du välkommen!
Tjoho, jag kan börja på din utmaning i dag hoppas jag!
Krya på dig! Och ha en mysig helg!
♥ Många kramar från Lena ♥

Busans Pysselblogg sa...

Hur är det med dig!? Tänker på dig och ville bara hoppa in och önska dig en så trevlig helg du bara kan och hoppas att du kryar på dig så gott du bara kan!!! *hjärta*
Massor med krya på dig-kramar
Busan