torsdag, oktober 28, 2010

Grattis till Lene!

Lene stod på tur i födelsedagskedjan att fylla år i tisdags. Grattis till dig Lene! Mitt kort till henne ser ni här under. Gå gärna in och titta på alla tjusiga kort hon har fått.
Jag är nu helt återställd efter sjukskrivningen. Fy så sjuk jag har varit! Det var riktigt jobbigt men nu är allt bra igen. :) Jag har jobbat denna vecka som var första veckan efter sjukskrivningen. Det var riktigt roligt att träffa mina arbetskamrater igen. Som jag saknade dem.

Morgondagen är mindre kul. Då ska jag dra bort en visdomstand. Huva! Jag gillar inte att gå till tandläkaren nåt vidare. Nu gruvar jag mig inför morgondagen. Det ska bli skönt när det är över.


Ha det bäst!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

7 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Ett toppen super fint kort som jag vet att Lene blev jätteglad för:)
Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg:) Kramar från lilla Inger vännen:)

Petra sa...

Jättefint kort du gjort till Lene. Skönt att höra att du mår bra igen. Lycka till med utdragningen av visdomstanden. Om det är en tand i överkäken är det nog rätt lugnt. Det går på ett kick. Men i underkäken är det väl lite värre...
Kram o trevlig helg på dig.
Petra

Anonym sa...

Hej vännen!

Supersnyggt kort, hon blev nog jätteglad! =)

Vill tipsa om att jag ska ha en tjusig utlottning så håll lite koll under dagen.

Ha en trevlig helg, kramar Ulrica

Lena sa...

Ditt kort till Lene är höstigt och fint. Skönt att läsa att du är bättre nu. Hoppas det gått bra hos tandis idag. Nä, det är inte roligt gå dit. Men skönt när det är klart. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Busans Pysselblogg sa...

Så SUPERFINT kort du gjort till Lene - du är så duktig!!! *hjärta*
Håller alla tummar, tassar och tår för dig idag. Har själv varit med om det några gånger och har om allt är dom det ska bara en kvar. Men kan du äta glass är det toppen och har du otur får du ett fint blåmärke på kinden men det går ner ganska snabbt. Hoppas du får med dig recept på värktabletter för det kan behövas så du kan sova. Ja, ta hand om dig så gott du bara några dagar så är det värsta över sen. Skickar en bamse-kram till dig och hoppas det går bra idag.
Massor med krya på dig-kramar
Busan

NuttesPyssel sa...

Så fint grattis-kort! Lene blir säkert glad när hon får det.
Ha en fin lördag.

Lena B E sa...

Ditt kort till Lene är jättefint vännen, du har gjort det i såå härliga höstfärger och med det jättesöta hänglamotivet är det helt underbart!! :)
Åh sååå skönt att höra att du är bra nu igen, nu hoppas jag bara att det gick bra hos tandläkaren också för dig vännen!!
Hoppas du får en härlig vecka.
Kramar från Lena