fredag, januari 29, 2010

Tavlor på syskonbarnen

Jag har ju två stycken syskonbarn. Oscar och Tyra heter dem för er som inte vet. Oscar är min brorson och Tyra är min systerdotter. Jag gjorde två stycken tavlor av kort på min syskonbarn. De ramar jag använde kommer från IKEA. Det går att använda sådana om man inte har för mycket detaljer som står upp för mycket. Ja, ni förstår väl hur jag menar. I ramar som är avsedda för scrapbooking finns det ju plats för sådant. De är ju lite djupare.
Här ser ni tuffa Oscar. Han var 9 månader på det här kortet. Nu är han 3,5 år. Tänk vad tiden går! På tagen står det: " Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt"Coola Tyra var 3 månader på de här korten. Hon hade nyss lärt sig sitta i barnstolen. Vi har bullat upp hennes rygg med en filt. Idag är Tyra 11 måndader och i början på mars fyller hon 1 år. På hennes tag står det: " Konsten i att vara lycklig består i att man gör sina glädjeämnen enkla "


Jag beklagar de dåliga bilderna. Det är svårt att fota med glaset på. Men ni ser ju principen. De här tavlorna hänger nu i min hall bredvid varandra.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

11 kommentarer:

Cattis sa...

Jättefina tavlor, det är ju roligt att göra de med lite speciella.
Mycket roligt att hänga upp på väggen med.
Själv gjorde jag en på vår första semester till skåne, när Elliot var liten.. så det var roligt, den hänger över hans säng nu och han pratar och minns :)
Önskar dig en trevlig helg, och hoppas du får lite tid till pyssel :) Kram kram

Lena sa...

Fina tavlor du har gjort med söta barn. Så roligt att ha att sätta på väggen. Önskar dig en trevlig helg i kylan. Kram Lena

Anonym sa...

Hej Pernilla! Så roligt att du fick en plats på HCS-träffen till slut och att du vill göra mig sällskap den här gången oxå! Ja, vi hade väldigt roligt förra gången och det blir säkert minst lika roligt den här gången oxå! :-)

Söta tavlor du gjort på småttingarna och oj, vad Tyra har vuxit!!!

Har haft problem att kommentera på blogspot bloggarna ett par dar så därför har jag inte kunnat kommentera förrän nu.

Ha en fortsatt trevlig helg vännen!

Vet du förresten att det är månadsträff på tisdagkväll och årsmöte nästa söndag? Ska du hänga på? Hoppas jag kan gå för nu till veckan ska jag in på op och sätta in en yttre avledare (kateter) till njuren, de går in via midjan, bläää! Hoppas jag ändå orkar gå på träffarna! Vi får höras via telefon hur det blir.

Stor kram från Susanne!

Lena B E sa...

Wow så superfina tavlor du gjort på syskonbarnen, jösses vad Tyra har vuxit!! Så jättesöta dom är barnen :) och vilken tuffing lilla Tyra är i glasögonen hi hi! ;) Vilka fina citat du har på tavlorna också!!
Hoppas du har det jättebra i helgen vännen!
Många kramar från Lena

lk46 sa...

Jättefina Vännen. Visst är det kul att göra lite sånt också!
Ha en bra dag!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilka underbara tavlor du har gjort och barnen är hur söta som helst:) Verkligen fin dekoration
att njuta av:)
TUSEN TUSEN TUSEN TACK för din ord hos mig som gör mig SUPER GLAD och som värmer jättemycket:)
Å tack snälla för informationen om tutorial vad gulligt av dig:)
Önskar dig en helt underbar måndag och vecka, kramar från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Oj vad fint du fått till dessa tavlor - de är så fina och ordspråken så sanna. Duktig du är!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!
Varma vinter-kramar
Busan

Lena B E sa...

Åh så roligt att du vill vara med i min utmaning, det ska bli jättekul att se vad du hittar på! :) Kramar från Lena

Lisan sa...

Det kan inte vara svårt att göra talor och LO´s mm när man har så söta syskonbarn. Tavlorna var jätte fina. Hoppas att allt är bra med dig i vinterkylan. Lena BE´s utmaning med lite härliga våraktiga färger känns verligen locande. Tänk när våren kommer, mmm så gott. Ha det så bra, kramis Lisan

Camillaskreativa sa...

Det blir lite kuligare med att scrappa en tavla, jag gjorde en till mina föräldrar när de flyttade in i sitt nya hus.Med bilder på bygget och dem i fokus (men mamma tyckte jag kunde tagit en snyggare bild på henne ;P )Den pryder sin plats ovanför sängen hemma hos dem nu. Hoppas allt är bra med dig och att ni inte är allt för insnöade där du bor ;o) Vi har skottat såna vallar nu att vi inte vet vart vi ska lägga snön om det kommer mer, hua. Men barnen gillar det ju!
Ha det gott och kramar
Camilla

Lisan sa...

Hejsan, Hoppas att du mår bra och har massor av pysseltid. Ville bara kika in till dig och önska en bra helg. Kramis från Lisan