fredag, januari 15, 2010

Snigelpost

Hej alla!

Den här veckan har jag legat hemma i en förkylning. Inget vidare kul. :( Nu börjar det dock klarna i näsan men jag är fortfarande jättehes.

Nåt kul som har hänt denna vecka är att jag har fått snigelpost!!! :)))) Det är så himla kul att få något annat än räkningar i brevlådan. =)Det här läckra kortet kom i onsdags från Karina. Hon hade gjort det här kortet och så tänkte hon på mig. Va jättegulligt!!! :) Tack så hjärtligt, Karina!I onsdags kom också detta finfina kort från min svägerska Sandra. Tyvärr har hon ingen blogg. Men det tycker jag att hon ska skaffa! Det är ett tackkort med en groda på. Ett tack för hennes 30 års present. Hon vet att jag gillar grodor i massor! Tack så jätte mycket, Sandra!Idag kom alla dessa uppstämplade motiv från min facebookvän Maria. Hon har heller ingen blogg. Men hon är en jätteduktig scrappare! Hon hade skickat ett helt C5 kuvert fullt med uppstämplade motiv! Sååååå generöst!!! Tack så hjärtligt, Maria!

Tack alla ni andra också för era goa och gulliga kommentarer!!! Vad vore livet utan er? Betydligt tråkigare. Tusen tusen tack alla!!!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 kommentarer:

Lena sa...

Hej Pernilla!
Visst är det roligt med snigelpost. Det har jag verkligen fått denna vecka, fatastiskt roligt. Vill sända över en krya på dig kram. Ha en bra helg. Kram Lena

Linda Horn sa...

Åh, vilken mysig post du fått!! Kikade in för att säga att jag inte glömt bort dig, jag ska försöka få ihop din vinst snart! Men det har varit galet mycket ett tag nu, och när det bli mycket så packar min lilla reserv ihop och går hem på momangen.

Förhoppningsvis får du mer rolig snigelpost nästa vecka!!

Kram, och krya på dig!!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Fasen vad tråkigt att höra att du har varit sjuk i veckan inte kul alls! Hoppas att du snart kryar på dig och känner dig mycket mycket bättre ska hålla tummarna för dig:)Sänder en massa krya på dig kramar från mig:) Å vilka fina saker du har fått det måste hjälpa till när man inte mår bra och bli uppskattad:)TUSEN TUSEN TACK snälla gulliga goa du för din kommentar hos mig du är jo så himla snäll och god och du gör mig så GLAD:)Ha en jättetrevlig helg och kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Wow så fina kort du fått & vad kul med allt uppstämplat!! Grodan är jättefin, har hon ritat den själv? Hon skulle deffenetivt skaffa en blogg, eller så kan hon ju låna din ibland för att "prova på" så märker hon snart att det är jättekul. ;) Åh det är så jätteroligt att altra nu, det var ju så länge sen jag gjorde det, så det är så himla kul!!! :D Jag är så trött på att göra kort efter alla julkorten, så det är bra att det finns annat att sätta fingrarna i. Ha det så bra vännen, trevlig helg & krya på dig!!
Kramar från Lena

Cattis sa...

Hej hej, Vad mycket fint du fått, men det där med snigelpost förtår jag nog inte riktigt, hmm ja man kan ju inte hålla koll på allt.
Vilken jätterar vän du har som fått så mycket uppstämplat, jag skulle bli överlycklig. Alltid roligt att få prova på lite nya motiv..
Hoppas du haft en bra helg och att du är på bättringsvägen,
Stora Krya på dig kramen från mig..

Kamilla sa...

Vad roligt med post, snigel eller annat ;D
Jättefina kort och visst måste ju brudarna skaffa blogg ;)
Kram kram

Pernilla sa...

Vad tråkigt att du har varit förkyld och hoppas du blir av med hesheten snart.
Vad roligt att få så fina kort och stämpelmotiv, kul.

Kram Pernilla.

Lilla Pyssel Inger sa...

Alltid lika kul när du har hälsat på hos mig vännen:) Man får jo så himla fin feedback från dig som gör mig så GLAD:)Å jag kan bara instämma till hundra procent med att livet funkar mycket bättre tack vare pyssel!!! Hade inte jag mitt pyssel att hålla på med så skulle jag inte har orkat med denna tiden som är och har varit när jag har varit sjukskriven!!!
Det att få skapa något att man klarar av något betyder så himla mycket för någon som mig in min situation. Jag hoppas också att mina operajoner ska ge mig ett mycket bättre liv:) Ta hand om dig och var rädd om dig och ha en underbara vecka min vän:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)