måndag, juli 27, 2009

Awarder!!!

Jag har fått awarder under sommaren.

Dessa har jag fått av Lene:

TACK så hjärtligt för dessa awarder!!! Det gläder mig oerhört att du ger dessa till mig! :D


Av Lena BE och Sussie fick jag dessa:TACK tjejer!!! Det gläder mig oerhört i hjärtat att få dessa awarder av er!!! Jag är så glad att ni är mina vänner!!!

Jag väljer dock att inte skicka dessa awarder vidare då många redan har fått dem.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

4 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig:) ETT JÄTTESTORT GRATTIS till alla dina fina awards dom är du värda du är en sådan himla fin vän, människa och skapare:) Du är SUPER GULLIG mot mig också TACK snälla för dina ord på bloggen dom värmer hela vägen in i hjärtroten ska du veta:) Önskar dig en toppen måndag och vecka, kramis från lilla pyssel Inger:)

Karina sa...

Hej vännen
Vad jag skäms när jag tittar in här. Jag har ju inte varit här på evigheter.
Ja du tänk att jag äntligen blivit ägare av en Slice maskin. Jag har tjatat och gnatat om en sådan i evigheter och nu orkade mannen inte lyssna på mig mer;O)
Det är så lätt att köpa verktyg som sedan ligger orörda i garaget men en sådan här onödig sak kan man ju inte köpa, har han sagt i evigheter. Men jag har lyckats att övertyga honom om att jag inte kan leva utan den;O)
Än så länge har jag bara korten som följde med Basic 1 men det ska bli ändring på det fast jag får nog vänta tills nästa lön;)
Det finns så mycket på kortet så det räcker nog ett tag;)
Om du vill ha något skuret så titta in på "SLICE MAKING MEMORIES" och kolla vad som finns på mitt kort så skär jag det på direkten och skickar till dig.
Nu ska här ätas frukost. Det är aldrig någon reda med det när jag är ledig.
Kramar Karina

Lena B E sa...

Välkommen tillbaka från semestern! Så kul att du är tillbaks igen!! :) Stort GRATTIS till alla awardsen!! Dom är du så väl värd!! Du kan tro att jag handlade på panduro, dyrt vart det då! hi hi... Höll på få en smärre chock när jag kom till kassan. *skrattar* Jag hittade både lite papper och bling på rean och en del till ordinarie pris. Det var ju väldigt utplockat av rea varorna, så det fanns inte så mycket kvar av den. Men så kul det var att få titta på scrapgrejerna irl. :D Det ska jag göra om, även om det är dyrt på panduro. Tyvärr så finns det ju ingen scrapbutik här i närheten. Hoppas att allt är bra med dig och att du haft en skön semester? Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej på dig! Grattis till awarderna du fick av Lene, dem är du verkligen värd!
Hoppas du haft en trevlig semester och njutit fullt ut av ledigheten!

Ha en underbar kväll i det underbara Ö-viks vädret!

Kramisar från Susanne!