fredag, juni 12, 2009

DopklänningJag såg att Lena hade gjort ett kort i form av en dopklänning. Det ville jag så klart prova! Mallen hittar du HÄR.

Material: vit cardstock, mönstrat papper från mina gömmor, rosor från Prima och spets och band. Korset har jag embossat med guld och klistrat på. Jo, just det vit pärlfloss som halsband har jag också använt.

Tack så hemskt mycket för alla kommentarer! Det värmer långt inne i en scrapsjäl. You make my day!

♥♥♥ XOXO ♥♥♥

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

4 kommentarer:

Lena sa...

Grymt gulligt dopklänning du har gjort. Det är så fint med guldkorset och alla rosorna. Superfint! Ha en bra helg. Kram Lena

ScrapMi@ sa...

Men åhh så ljuvlig klänning den var helt underbar!!!
Jag har skrivit ut mallen till denna klänning flera gånger men aldrig kommit mej för....nu fick jag inspiration av Dej :) vi har ju ett dop i släkten framöver passar jättebra till dej!!!!

TRevlig Helg!
Kram//Mia

Lena B E sa...

Wow så jättesöt dopklänning!!! Pärlflossen och guldkorset är ju pricken över i. Vilka fina rosetter du knyter, duktig du är!! Tack så mycket för tipset om var stansarna finns, jag får kanske köpa sen när det finns igen.
Ha en jättetrevlig helg min vän!
Kramar från Lena

Petra sa...

Jättefint dopkort du gjort. Hur gör man för att förstora upp mallen? Har kollat in den mallen vid ett flertal tillfällen tidigare men blir inte klok på hur jag ska få ett vettigt format på den!*kliar mej i huvudet*
Ha det gott.
Kram
Petra