söndag, juni 07, 2009

En tändsticksbyrå

Jag tyckte det blev så många tändsstickor över när jag gjorde byråerna med små prylarna. Miljömedveten som jag är så försökte jag komma på att förvara mina tändstickor någonstans. Då gjorde jag en annan slags byrå. Den är bara för tändstickor.Jag kom på idén när jag var inne och kikade hos Carina. Hon hade gjort en annan variant men principen är densamma.
Papperna kommer från 7 Gypsies och Tres Jólies. Brads har jag också använt och Handmade charmen med bandet kommer från Scraplyckan.Jag klippte ut plånen på några askar och klistrade fast dem på baksidan. När tändstickorna är slut är det bara att fylla på. Och när plånen är slut kan man täcka dem med papper och då har jag ännu en liten minibyrå till diverse småpryttlar.


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Så smart idé!! Jättefin är den med!! :) Här börjar solen äntligen titta fram lite mellan alla molnen, annars har det varit skrutt väder hela veckan. Så skönt när solen äntligen visar sig! :) Hur har ni det då? Kramar från Lena

Susanne Lindén sa...

Härliga små tändsticksbyråar du gör! Hela tiden får man idéer som måste provas. Just nu så är det mycket i betong hos mig. Rätt vad det är så är det något annat.
Ha det gott!

Lena sa...

Det var en smart ide att göra förvaring till tändstickorna med. Jättefin. Ha det bra. Kram Lena

Essmo sa...

Jättefin förvaring du har gjort.. himla smart! =)
har scrappat ihop några kort idag, även om det var lite för fint väder för det ;)
kram kram!

ScrapMi@ sa...

Åhhh så fin byrå....fiffig idé!
Här har det varit kyligt i helgn men jag har inte åstakommit mycké i pysselväg i bland blir det så.

Ha det gott!
Kram//Mia

ScrapMi@ sa...

Åhhh så fin byrå....fiffig idé!
Här har det varit kyligt i helgn men jag har inte åstakommit mycké i pysselväg i bland blir det så.

Ha det gott!
Kram//Mia

Lisan sa...

Hejsan,
Så fräck den var. Har jag aldrig sett någon göra innan. Super bra till alla olika små saker som man har som försvinner. Till just scrappen är den toppen. Får jag ge mig på efter semestern. Nu har jag ju recepten att fixa med. Ska bli skoj. Kramis från Lisan