söndag, februari 01, 2009

****Växthuset****Jag har två födelsedagar att komma ihåg i februari. Både min syster Charlotta och mamma fyller år under en veckas tid. Det här kortet ska jag ge bort till en av dem. Jag säger inte vem för det ska bli en överraskning.

Bakgrunden är en Magnoliastämpel. Det är den med granarna och huset. Jag drog med stämpeldynan bara på de motiv jag skulle stämpla. Själva flickan är en stämpel från Panduro liksom blommorna i hinken. Jag köpte ett helt ark med stämplar från Panduro till specialpriset 79 kr. Jag tror det var 6 st olika motiv. Billigt tycker jag. Jag brukar annars kalla företaget för Pandyro. *ler* Växthusets balkar klippte jag bara ut ur Scraplyckans stämpelpapper. Bästa stämpelpapperet i världen och kostar 50 öre för ett A4.

Hoppas ni hade en trevlig helg!

Det hade jag. Jag var på gospel i stadskyrkan. Där Lou Lou och Sapphide från Idol sjöng. Frank Ådahl och 200 st körmedlemmar var också där. Vilken stämmning det var! Mäktigt när alla 200 körmedlemmarna sjöng. Då lyfte kyrkans tak! Ja, så hjälpte vi i publiken till också. Häftigt!

Lämna gärna ett spår innan ni går!

kramar
Pernilla

6 kommentarer:

Lena B E sa...

Tjena tjejen! Meeen så jättefint kort!! Supersöt stämpel!! Pandyro var ett väldans bra namn tycker jag. Det passade perfekt!! Kramar Lena

Norskan Inger sa...

SUPER FINT KORT DU HAR GJORT:) Å jag kan förstå att du hade mysigt på gospel konserten jag älskar sådant men har tyvärr inte orkat var i väg på sånt på mycket länge får ta igen det sen eller hur:) Vad du är gullig som lagt till mig på din blogg lista TACK SNÄLLA blir så GLAD så:) Jag hade lagt till dig utan att fråga förlåt men hoppas det var ok ändå!!!
Ha en underbar ny vecka och sköt om dig kramis från lilla pyssel Inger

lk46 sa...

hejsan Pernilla!
Så härligt ett kort, jättefint med båda stämplerna!
Jag tycker däremot inte att panduro är så dyr, vi har en affär här istan och jag tycker de har ganska humana priser!
Ha en bra dag!
Kramizar från Lene

Carina sa...

Så gulligt kort!!! Tack för din fina kommentar i min blogg. Jag fick lära mig ganska nyligt att man kan hitta massor på en secondhand butik. Det gäller bara att komma på vad man ska leta efter... Hade min dotter med mig som gav mig några helt nya ideér, kommer så småningom i bloggen... ;-) Ha det gott!!

Annika Christensen sa...

Passar bra till en trädgårdsmänniska.
Super söt.
Ha det gott
annika

Anonym sa...

Hej!
Jaså, du var också på samma gospelkonsert som jag och min dotter var på!
Visst var det härliga timmar? Ja, taket lyfte verkligen när hela publiken sjöng med!!! Pastor Chris var underbar och kunde verkligen hålla igång oss och hoppas det blir fler såna konserter, älskar gospel!
Min dotters bästis var med i den jättestora kören på 200 pers., kul!

Välkommen att göra ett besök i min blogg ifall du har tid och lust!

Kul att hitta en till Ö-viks bo här!!! :-)
Jag och min familj bor i Gullvik. Vilket café jobbar du på? Nyfiken ;-), ursäkta mig!

Hoppas du får en fin Alla Hjärtans Dag imorrn!

Kram Susanne!