lördag, februari 21, 2009

Cupcakes album

Nu är jag klar med det roliga jag ville visa! Jag har gjort ett cupcake album. Mallen har jag ritat själv. Men det finns cupcakes chipboard album att köpa hos Scrapmania. Jag har använt mig av möstrat cardstock och chipboard bokstäver. Albumet innehåller 7 st cupcakes recept av Leila Lindholm (från tv4). Recepten är tagna ur hennes bok "A piece of cake". Det här albumet ska jag ge bort i present. Ni kan kolla här hur jag har gått tillväga.Jag måste ju också berätta om en rolig sak som inträffade idag! Jag hade gjort en beställning hos Nettans Scrapbooking som ligger i Vännäs utanför Umeå. Det är över 10 mil dit. Så idag vid 12-tiden ringde en karl som hette Åke. Han sa att han ringde från Nettans och att han var på väg till Örnsköldsvik och att han hade min grejor med sig. Han var ungefär en 5km från där jag bor. Jag bor vid E4:an norr om Örnsköldsvik. Så jag tog på mig jackan och gick till närmaste parkeringsficka. Den utanför brandstation. Då kom en stor långtradare från posten. Ur den hoppade Åke och gav mig min scrapgrejor!!! På en lördag och allt!!! Å jag har aldrig träffat karl förut. Helt otroligt vilken service!!! Snacka om att vara mån om kunderna!!!!Tack, ja tusen tack Åke på Nettans scrapbooking!!!!

kramar
Pernilla

Ps: Alla chipboard bokstäver kommer från Nettans Scrapbooking. Gå in och beställ därifrån du med!

14 kommentarer:

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Ja du det kallar jag verkligen service! :) Vilket läckert cupcake album dessutom! Jag har jobbat på mitt chipboard cupcake album från maya road sen evigheter tillbaka, men lyckas aldrig bli klar ;)

Tack söta för din kommentar, jag hoppas stripsen ska komma till användning!

Carina W sa...

Hej!
Du har verkligen legat i ser jag.Jättefina cupcakes.
Tack för hälsningar hos mig!


Kram!

Lena B E sa...

Hej vännen! Wow vilket jättefint album!! Vad du är duktig!! Lyckliga den som får det!! Jag kan tala om att Åke är Nettans sambo. *skvaller, skvaller* Jag har också träffat Åke en gång när han hade ett paket med till mej, men tyvärr inte Nettan. Men jag hoppas verkligen på att få träffa henne nån gång. Dom har verkligen fantastisk service å gör allt för kunderna! Nu ska jag maila Nettan å tala om vad fint du skrivit om dom, så hon kan gå in hit å läsa själv. Kramar från din vän Lena

lk46 sa...

Men gud va kul att få sitt paket på en lördag! Och på det sättet sen!!
Det var en härlig ide for ett album... det får mig i sin tur att tänka på att alla vi nya scrapvänner kanske skulle ha en reseptswap??? Hur låter det+ Låt det sjunka in lite, sen kan vi höra med några till!
Ha en härlig eftermiddag... jag håller på med ett tävlingsbidrag som jag tänkt länge att göra och nu fick jag chansen.
Kramizar från Lene

Susanne Lindén sa...

Tack för titten hos mig! Vilken kul idé med cupcake album...jättefint! Otroligt bra service och få paket utkört på en lördag.
Ha en fortsatt trevlig söndag!

Anonym sa...

Vilket underbart vackert album du har gjort!
Vad roligt att du uppskattar vår service med hemkörning de gånger det passar att vi kör förbi.
ha en skön söndag.
Kram Anette
Åke hälsar också till dig :)

ScrapKia sa...

Ja du,en sån service fick jag också av dom! :-) Då körde de in här på gården, och jag bor ju ute på vischan...
De på scrapbooking4you är så serviceminded!

Kanonfina saker du gjort!!
Jag har missat mycket sen förra veckan, då jag tillbringade veckan på Österåsen.

Kamilla sa...

OOOh vilket fint album!!
Jag har träffat både Åke och Nettan :D dom är så gulliga båda två och verkligen mån om sina kunder, man blir nästan bortskämd!!

Cath. sa...

Hejsan!
Tack söta för titten hos mig! Vilket härligt cupcake-album du har gjort! Det blir säkert uppskattat!!!
Jösses, vilken service, det var inte dåligt!!!
Kram, Catharina.

Karina sa...

Hej vilket fint album du gjort. Det ser så mummsigt ut. Jag ska definitivt gå beställa från Nettan nästa gång. Har aldrig handlat där innan. Tyvärr kommer jag inte att få besök av Åke för jag bor i Skåne men bara att veta att dom är rekommenderade är ett plus för mig. Hoppas att du får en trevlig helg. Kramar Karina

Anonym sa...

En sån rolig idé, och smart att samla sina favorit recept!

Inger sa...

Vilket läckert album med goda recept! Har tänkt länge göra ett receptalbum men...tja...det blir mest kort här! :-)
kram

Anonym sa...

Ett jättesött minialbum med mums recept! Vilken otroligt snäll karl med privat leverans, sånt kan man verkligen kalla service!!!
Klart att du får länka till min blogg, blir jätteglad över det, Tack!
Hoppas jag får lägga till dig också hos mig!
Ha en underbar fredagkväll och helg!
Kramis Susanne!

Anonym sa...

Jag gillar värdefull information som du lämnar på pernolpysslar.blogspot.com. Jag kommer bokmärke din blogg och kolla igen här regelbundet. Jag är ganska säker på att jag kommer att lära sig massor av nya saker här! Lycka till nästa!