måndag, januari 05, 2009

Puss på dig!!


Nu har jag gjort en annan variant på Sarah Kays stämpel. Jag har maskat ihop den med en stämpel från Magnolia. Golvbrädorna har jag målat själv. Nu möts de i farstun. Smack!

6 kommentarer:

Lena B E sa...

Men vilket himla fint kort!! Magnoliastämpeln, är det bakgrunden?
Ha det så bra. Kramar

Pernol sa...

Ja. själva bakgrunden är en Magnoliastämpel.

Norskan Inger sa...

Å HUR SÖTA SOM HELST:) Vilken kanon ide och pyssla i hop olika stämplar!
TACK SNÄLLA DU för dina fina ord om mina alster på min blogg jag blev JÄTTEGLAD:) Å för din omtanke, jag mår bättre tack men det tar lite tid, men en dag i tagit!
Alla bilder med gamla motiv har jag inte betalt mera för en det papper jag har printat ut dom på:)
På min blogg så finns där två länkar en som heter "Gamla bilder och en som heter Vintage bilder" om du klickar dig in där så kan du kopiera över dessa bilder på ett vanligt word dokument sen skriver jag ut dom på akvarell papper och använder CHALK på kanterna av bilderna sen när jag klipper ut dom så vips så har du hur många fina bilder som helst att scrappa med:) Lycka till:) kramisar från lilla pyssel Inger

ScrapKia sa...

Kanonsnyggt kort!! :-)

Ulrica... sa...

Såå fint! =) Tack för alla dina gulliga ord hos mig! =) Du ska veta att det betyder massor & just nu om någon gång kan det behövas en hel del uppmuntran!

Ha det gott, kram

Norskan Inger sa...

Vad KUL att du hittade länkarna visst är det väl kul när man kan hitta saker som inte behöver kosta så mycket pengar. Det är jo ALLTID så mycket Scrapping prylar som man vill ha och det är ingen billig hobby det har man fått lära sig under tiden! Lycka till ser fram i mot att se kort med Vintage bilder på hos dig i framtiden:) Ha en toppen dag kramisar från lilla pyssel Inger