lördag, januari 03, 2015

Årets första kort

God fortsättning mina vänner!

Igår kväll var jag med i en utmaning i facebook gruppen "En kväll - en utmaning". Utmaningen gick ut på att man skulle göra ett Rent och Enkelt kort (ROE kort). På engelska heter det CAS, Clean and simple. Det skulle vara en vit kortbas, man skulle stämpla på kortet och använda blingstenar. Det var även en twist; ett vårigt kort.


Jag använde mig av en distressdyna som heter Wild honey. Först färgade jag stämpeln med distressdynan och stämplade axet längst till höger en gång. Sen stämplade jag det mittersta axet en gång till med samma färg och utan att färga stämpeln med dynan. Det vänstra axet är stämplat med samma färg och då en tredje gång utan att färga in stämpeln igen. Alltså samma färg på dynan men tre olika nyanser. Sen la jag till blingstenarna.

Gå gärna med i gruppen "En kväll - en utmaning"på Facebook.

Det är utmaningar där titt som tätt.

Ha en fortsatt trevlig helg!
kram Pernilla

1 kommentar:

Margareta sa...

Det blev ett jättefint kort! Visst var det en rolig utmaning - jag löste det likadant att få olika nyanser genom att stämpla flera gånger ;-)
Tack för alla uppmuntrande kommentarer under året - du gläder mig så!
Har fått en ny dator i julklapp i st f min gamla som var jättetrött och superseg, så nu är det roligt med bloggrundor igen! Tjo vad det går undan!
Ha ett härligt 2015! Kram!!