onsdag, april 24, 2013

Länge sen sist

Det var länge sen jag skrev nåt i bloggen. Senaste inlägget var i slutet på mars. Det har hänt så mycket sen dess. Vi har i alla fall flyttat nu. :) Flytten gick rätt så smidigt trots allt. Vi var ju många som hjälptes åt att bära. Tack till alla ni som hjälpte oss! :D

Jag har inte scrappat nåt sen senast jag la ut ett inlägg. Då i slutet på mars var jag ju på en scrapträff. Det var jättekul! :) Det blev lite scrappande och många glada skratt. :) Jag gjorde då ett beställningskort till en dam som ville ge bort ett kort till ett av sina barnbarn.Detta kort var med en utmaning då man skulle göra en bingorad. Motivet har jag fått uppstämplat av en vän. Tack vännen! :) 

Jag hoppas att jag kan scrappa snart. I gästrummet där jag kan sitta och scrappa i är det nästan kaos. Vi har inte riktigt fått i ordning där än. Men det blir väl så småningom det med. 

Ha en härlig helg som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

2 kommentarer:

Margareta sa...

Superfint kort!! Så kul med träffar - vi har träff med Gävlegänget på lördag och sen Gävle Scrap- och Stämpelmässa nästa lördag, så nu blir det mycket kul!!!
Lycka till med iordningställande av ert gäst- och scraprum!!
Kram!!

Åsa sa...

Kortet är så fint i ljuvliga färger och blev snyggt med skylten till, motivet är så vackert och allt! ♥
Är så länge sedan jag tittade in i en blogg, och märker nu vad jag saknar det! Din blogg har blivit ännu finare och du visar så mycket fint. Hm... kanske skulle börja använda min igen för FB är rätt trist mot din blogg. :)
Hoppas du snart får ordning i gäst/pysselrummet och att du snart får en mysig pysselstund igen.
Blev så glad du gillade det enkla kortet. ♥
Massor med kramar ♥
Åsa