tisdag, oktober 16, 2012

Välkommen till världen

En kompis till mig fick barn i februari. Mina andra kompisar och jag uppvaktade henne när hon kom hit till Örnsköldsvik i september. Hon bor i Stockholm med sin familj. Vi köpte kläder till hennes son och jag gjorde ett kort.


Det blev ett kort i form av en nappflaska. Motivstämpeln är från "Skogstokiga". Papperen har jag köpt hos Nettans scrapbooking 4you. Det är lite glitter på papperet. Blomman är en die som man monterar ihop. Själva nappflaskan är jag ritat själv.

Jag kanske inte kan uppdatera bloggen på några veckor. Jag håller på att rensa i röran på min vind. Det är så mycket grejer där att det håller nästan på att svämma över. Martin flyttar in hos mig om två veckor. Han måste ju få ha sina grejer nånstans också. Så jag kanske inte har tid att uppdatera bloggen på några veckor.

Ha en bra vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

3 kommentarer:

Cattis sa...

Äntligen tid för en bloggrunda :o)
Jättehärligt kort :o) Det är så roligt att man kan göra så personliga kort och passande själva tillfället ;o)
Riktigt fint var det...
Hoppas allt är bra, nu ska jag försöka att blåsa lite liv i bloggen igen efter ett såå långt uppehåll.
Ha det så gott // Kram kram

juliap@hotmail.se sa...

Hej ser att du är väldigt duktig på att göra kort, är det så att man kan få dig till ett "beställningsjobb" då du gör inbjudningskort till studentmottagning? Eller är det inget du skulle vilja göra?! Hör gärna av dig antingen eller, är väldigt impad över hur duktig du är :)

Margareta sa...

Kul att anledningen till bloggpausen är så rolig - grattis!!
Jättegulligt kort - kul med nappflasformen!!
Ha det gott min vän!
Kram!!