söndag, oktober 23, 2011

Till Alva

Martin och jag var på dop igår. En av Martins kompisar döpte sin lilla dotter Alva. Det är ju inte så ofta man går på dop nu för tiden. Vi gav bort ett dopset.


Här ser ni dopsetet som vi gav bort. I presenten ligger det ett litet smyckeskrin och i skrinet ligger det ett silverhalsband med bokstaven A som berlock.


Dopklänning


Dopskor


Dopmössa

En mall på dopmössan finns under kategorin 'Mallar' här i min blogg. Även på dopskorna finns en länk till en mall på både skor till flickor och pojkar.

Idag ska jag på Stora scrapträffen. Va kul det ska bli! Vad jag har längtat! Mer om scrapträffen kommer i ett senare inlägg.

Tack för besöket!
Trevlig söndag!
kramis Pernilla



12 kommentarer:

Tinas pysselblogg sa...

åh herregud så fina saker du gjort:)

Gertrud sa...

Så söta saker du har gjort, helt bedårande. Skorna är så näpna och jag gillar klänningen. Ha en trevlig pysselsöndag, kram Gertrud

Carina sa...

Underbara saker du gjort. Mössan har jag aldrig sett tidigare. ha en bra pysselträff. Kram

Teres sa...

Kul med fler Ö-viks bor som bloggar. Fina saker du skapat. Måntro om du också var på HCS pysselträff i helgen. Själv var jag där men har inte hunnit uppdatera bloggen med helgens alster.
mvh/ Teres

Unknown sa...

Jättefint vännen :) Hoppas du haft en bra dag på träffen :)
Ha det så gott / Kram kram

Lisan sa...

Ojojoj så fina skor, hatt och klänning du har gjort. Underbara! Det skulle jag haft mall på när jag gjorde ett dopkort för någon vecka sedan. Eller nja, jag hade inte så gott om tid den gången..får kanske ha i beredskap.Superfint. Ha en bra vecka, kramis Lisan

Lene sa...

Hej pernilla!
Så underbar present, så snygga alster! Kul att få ett så fint paket! Underbart!!!!!!
Kram lene

Lena sa...

Hej Pernilla!

Oj.oj,oj, vilka söta saker du har gjort. Mottagaren måste ha blivit överlycklig av allt detta fina. Ha en bra vecka. Kram Lena

Unknown sa...

Så underbart sött allt va
Kram Elin

Angelica sa...

Jisses!!! Vad fint det blev.
Det här gilar jag verkligen
Ha det bra!

Åsa sa...

Oj... så underbart dop-set du gjort - vilket arbete du lagt ner och så sött och fint allt är! Matchar jättefint! De måste ha varit överlyckliga för allt!

Massor med kramar igen!
Åsa

rebecca sa...

Så fint!

hittar inte länken till dopskorna. :( skulle du kunna ge mig länken? :)