tisdag, februari 22, 2011

Tusen tack Lena J!

På Alla Hjärtans Dag fick jag ett jättehäftigt kort av Lena J. Tusen tusen TACK Lena J! Titta ska ni få se vad coolt det är. :)


En riktig rocktjej som motiv. Lena J har t.o.m lagt glossy accent på läpparna så att det ser ut som läppglans.

Det var en länge sedan jag gjorde ett inlägg nu. Det beror på att jag blivit ordentligt förkyld. Jag har därför inte orkat scrappa nåt sen sist. Snart är  förkylningen över och jag kan börja scrappa igen.

Jag har också haft mycket att göra med min bokhylla. För en vecka sen sålde jag min gamla bokhylla som var 20 år gammal på blocket.se. Jag fyndade faktiskt en ny bokhylla på blocket.se. Den är begagnad men ny för mig. Det tog ett antal timmar att tömma den gamla bokhyllan. Oj jösses, vad mycket den rymde! Och vad många ljus och servetter och ljuslyktor jag hittade. Det räcker för flera år framöver! *Fniss!* :) Jag har ännu inte tömmt alla kartonger. Allt kommer inte att rymmas så jag får lägga lite på vinden. Tur att jag höststädade där nyligen!

Åter igen, tusen tack Lena J!

Ha det gott!
Tack för titten!
kram Pernilla

måndag, februari 14, 2011

Alla Hjärtans Dag

Till alla mina släktingar, vänner och bekanta vill jag önska en trevlig Alla Hjärtans Dag!


Hoppas ni får en mysig dag!
kram Pernilla

lördag, februari 12, 2011

Grattis kära mamma!

Min mamma fyllde år igår. Vi ska fira henne idag. Därför har jag inte lagt upp hennes present förrän idag. Med risk att bli tjatig men jag har faktiskt gjort en "Inger-väska" till henne med.
Jag har använt blomdie från Sissix, swirldie och bladdie från Magnolia. Bradsen har jag fått av en vän. Tack vännen! Låset är köpt hos Altheas Mix.

Vi, min bror och hans familj och jag, är bjudna till mamma idag på tre-rätters-middag och tårta. Vilket kalas det kommer att bli! Resten av helgen ska jag slappa och kanske blir det nåt scrappat.

Ha en trevlig helg!
kram Pernillatisdag, februari 08, 2011

Alla Hjärtans Dag kort

Det är ju snart Alla Hjärtans Dag och jag har gjort ett kort till dess. Det ska en vän få men jag säger inte vem. Det ska bli en överraskning ser ni.Papperena är från Maja Design. Tagen är en Magnolia die och rundlarna är en Spellbinders die "Beaded Ovals". Stämpeln har jag köpt från nätet nånstans. Visst e den gullig, lilla Amor?

Ha en bra vecka!
Tack för titten!
kram Pernilla
söndag, februari 06, 2011

En award från Sandra

Jag har fått en award av min svägerska Sandra. Tack så jättemycket!!! Jag blev jätteglad! :DDenna award är tänkt att dra fram okända bloggare i ljustet. Man skall ge den till 3 personer som man tycker förtjänar den, och som inte har mer än 3000 följare ! (som sagt, vem har det???)

Jag ger den vidare till dessa tre personer:
Tack än en gång Sandra!

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Grattis kära syster!

Min lillasyster Charlotta fyllde år igår. Jag gjorde en "Inger-väska" till henne. Däri stoppade jag ner ett presentkort på Åhléns. Hon köper mycket grejer där. Lotta blev i alla fall jätteglad! :)


Röd, svart och gul är hennes favoritfärger.


Jag har gjort blomman själv. HÄR finns en beskrivning hur ni gör. Swirlen är från Magnolia och likaså bladen. Åsså finns där röda blingstenar också. Låset har jag köpt hos Altheas Mix.

Jag drabbades tyvärr av magsjuka i veckan som var. Det höll i sig i 5 dar. Jag jobbade bara torsdag och fredag denna vecka. Men i helgen har jag haft det kul! På fredagen var jag till en kompis och åt middag. Vi hade väldigt kul! I lördags var jag på revy igen. Det var en fars, " Alla var där", som spelades av ett lokalt gäng "Teaterspegeln". Det var väldigt kul det också! :)

Tack så jättemycket för alla goa kommentarer som gör mig så oerhört glad!

Ha det bäst!
kram Pernilla


torsdag, februari 03, 2011

Tröstpris hos Lene

Jag ställde ju upp i Lenes tävling "Barnkalas" som hon hade tillsammans med Altheasmix. Hon hade ju flera deltävlingar och jag vann ett tröstpris i kategorin "inbjudan och placeringskort". Jag fick en jättesöt stämpel! Tack så jätte mycket Lene! :)


Tack så jättemycket Lene för priset och tack för att du ordnade denna roliga tävling!