Till idag bakade jag en påskig cheesecake. Jag använde mig av de små fågelbon till dekoration som jag visade i ett föregående inlägg.
Fågelboet i mitten gjorde jag nästan på samma sätt. Jag ska försöka beskriva hur jag gjorde.
Du behöver:
Ca 100 gr choklad
Ca 2 st nävar salta pinnar
Godisägg
1. Klä en liten skål med plastfolie. Jag använde en plastskål.
2. Smält chokladen i ett vattenbad.
3. Häll den smälta chokladen i en bunke.
4. Bryt ca 2 st nävar salta pinnar i chokladen.
5. Klä den lilla skålen med den något avsvalnade chokladmassan.
6. Ställ skålen med chokladmassan i frysen.
7. När chokladmassan är fryst tar du upp chokladboet ur skålen och tar bort plastfolien.
8. Lägg några godisägg i boet.
Receptet på själva cheesecaken hittar du här: Lindas bakskola
Ha en trevlig avslutning på Påsken!
Kram Pernilla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar