måndag, maj 30, 2016

Grattis Martin!

Idag fyller min sambo Martin år. Hipp hurra för Martin idag! Jag gjorde ett kort till honom för länge sen.

Kortet är gjort på en scrap träff.  I en utmaning skulle man göra ett kort som anknöt till en låttitel.  Noter skulle också finnas med på kortet. Jag har inspirerats av " The Living doll " som Cliff Richard sjunger.

Ha det gott! Kram Pernilla

lördag, maj 28, 2016

Student 2 2016

Jag visade i förra inlägget ett studentkort. Här kommer det andra kortet som beställaren i förra inlägget beställde. Det här kortet ska till Stockholm.

Återigen har jag tagit inspiration från Pinterest.  Jag sökte på " dress scrapbooking " och fick upp den här mallen till klänningen.

Ha det gott! Kram Pernilla

fredag, maj 20, 2016

Student 2016

Äntligen är det vår! Björkarna har slagit ut och gräsmattorna har också blivit gröna. "Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor". Så sjunger snart snart alla barn och ungdomar på landets skolavslutningar.

Jag fick en beställning på två studentkort till två kusiner. Det ena visar jag här. Det här kortet ska ända ner till Gotland.

Inspirationen till det här kortet fick jag på Pinterest.  Där finns många mallar till klänningar att vika. Sök bara på "dress scrapbooking" så kommer det upp massor av inspiration.

Ha det gott! Kram Pernilla

torsdag, maj 12, 2016

Grattis Agnes!

Min systers yngsta dotter Agnes fyller 2 år idag. Grattis Agnes! 😊 Jag gjorde ett pop-up-book-card till hennes födelsedag.

Ha det gott! Kram Pernilla