söndag, januari 27, 2013

Grattis Lena J

Vi ska ju flytta som jag skrev i mitt senaste inlägg. Nu håller vi på att skaffa oss kartonger till alla saker. Min mamma hittade 9 st banankartonger på Kvantum åt oss. Det tackar vi för! :) Mina föräldrar har bekanta som nyss har flyttat  och av dem ska vi få flyttkartonger. Tack så oerhört mycket! :)

I januari fyllde en bloggvän till mig år. Jag gjorde då ett kort och skickade till henne.



Jag har använt mig av två dies från Memory Box. Det är den där biten som det står grattis på och det där "spännet" som notpapperet går igenom. Bladen under blommorna har jag köpt av en tjej som är med i en grupp på Facebook. Det är en Marianne die. Jag tyckte den var så snygg så jag köpte själva dien. :)

Jag var till veterinären med den ena av mina katter, Chiqita, under veckan som var. Chiqita har blivit lite rund och veterinären tyckte att hon ska gå ner i vikt. Nu går hon på dietfoder. Hon har redan blivit lite piggare och är mer vaken under dagen. Vi får se hur det går med detta. Fortsättning följer.

Ha en fortsatt skön söndag och en bra vecka som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla


tisdag, januari 22, 2013

Grattis Viktor 1 år

Här har det varit jätte kallt en period nu. Allt från -15 till -25 grader. Huva! Februari brukar alltid vara kall. Så vi har nåt vi måste genomlida då. Men det kan vara fina dagar med sol också fast det är kallt. Som idag. :)

Min systerson fyllde 1 år i mitten på januari. Då fick han ett kort av oss. 



Jag gjorde kortet efter en skiss på Facebook. Själva kortstommen stansade jag ut med en die. Stämpelmotivet är från Carina Wikström. Hennes stämplar finns bla på Pysselmyran.

Nu måste jag ju berätta hur det gick med lägenheten. Vi kommer att flytta in i ett hyreshus som har totalt åtta våningar och vi kommer att bo på sjunde våningen. Det är väldigt fin utsikt därifrån över Öviksfjärden och centrala Örnsköldsvik. :) Flyttlasset går i april.

Ha en trevlig vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

söndag, januari 13, 2013

Fotbolls flickor

Här är det väldigt kallt, -17 grader, men fint med solen som tittade fram. Jag längtar verkligen till våren. Lite fågel kvitter skadar aldrig. Martin och jag funderar på att flytta till en 3:a framåt vårkanten. Vi har varit och tittat på en lägenhet idag. Nu har vi nåt att fundera på. :)

Jag fick en beställning på två kort. Det är till två flickor som spelar fotboll. De är dessutom kusiner. Jag hade turen att hitta en digital stämpel med en fotbolls spelande tjej. 



Jag är med i en grupp på Facebook som enbart är baserad på skisser. Folk får lägga upp skisser där. Där finns många fina skisser. :) Jag gjorde de här två korten efter skisser därifrån. :)


Likadant stämpel motiv på båda korten men lite annorlunda design.

Det blir spännande och få se om vi får en av lägenheterna som vi tittat på. De ligger i ett högt hus. Den ena lägenheten ligger på 7:e våningen och den andra på 8:e våningen. Det finns totalt 8 våningar i huset. :)

Ha en trevlig vecka som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

fredag, januari 04, 2013

God fortsättning

God fortsättning på det nya året, år 2013!

Här är det fullt med snö fast det har varit plusgrader över nyårshelgen. Det har blivit ishalka så man får se upp med var man sätter fötterna. 

Jag och Martin har haft det bra under helgerna. :) På julafton var vi till Martins syster och fikade. Sen åkte vi till mina föräldrar och åt middag. På juldagen var vi till Martins föräldrar och åt middag.   Annandagen spenderades hos min bror och svägerska. Min svägerska Sandra fyllde år.

På nyårsafton var vi hos Martins systers familj. Martins brors familj var också där. Vi åt gott och hade det trevligt. :)

Jag har gjort årets första kort. Det är ett beställningskort till en man som fyller 50 år. Han spelar golf och har spelat ishockey.


Jag har använt digital stämplar för första gången. Dessa stämplar på detta kort är från KennyK. Det är väldigt behändigt med digitala stämplar. Man kan ändra storleken på dem hur man vill.


Så här blev insidan av kortet. En Modo spelare. Därför att han som fyller år spelade i Modo när han var ung.

Jag är ledig nu fram till den 6:e januari. Den 7:e januari börjar jag jobba igen. Jag måste säga att det är skönt efter alla storhelger att ha lediga dagar innan man börjar jobba igen. :)

Ha en trevlig Trettondags helg!
Tack för besöket!
kramis Pernilla