tisdag, oktober 16, 2012

Välkommen till världen

En kompis till mig fick barn i februari. Mina andra kompisar och jag uppvaktade henne när hon kom hit till Örnsköldsvik i september. Hon bor i Stockholm med sin familj. Vi köpte kläder till hennes son och jag gjorde ett kort.


Det blev ett kort i form av en nappflaska. Motivstämpeln är från "Skogstokiga". Papperen har jag köpt hos Nettans scrapbooking 4you. Det är lite glitter på papperet. Blomman är en die som man monterar ihop. Själva nappflaskan är jag ritat själv.

Jag kanske inte kan uppdatera bloggen på några veckor. Jag håller på att rensa i röran på min vind. Det är så mycket grejer där att det håller nästan på att svämma över. Martin flyttar in hos mig om två veckor. Han måste ju få ha sina grejer nånstans också. Så jag kanske inte har tid att uppdatera bloggen på några veckor.

Ha en bra vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

söndag, oktober 07, 2012

Grattis kort

Jag var ju på en scrapträff i september som min lokala förening High Coast Scrap hade anordnat. Jag gjorde tre st grattis kort på den träffen. Vi skulle göra alster till tre st utmaningar. Sen på slutet av kvällen var det utlottning på våra namn. Jag vann faktiskt ett gäng stämplar då. :)

Till den första utmaningen skulle skapa nåt i färgerna gult, rött och grönt. Svart och vitt fick användas som accentfärg och alltså i liten skala. Jag gjorde då ett grattis kort till en kompis som fyllde år strax efter träffen.




Mycket färg blev det på detta kort. Motivstämpeln är från Prickiform som finns hos Pysselmyran. Textstämpeln har jag köpt hos Scraplyckan. Scraplyckan finns ju inte mer. Papper från mina gömmor och blommor därifrån lika så. Själva etiketten som textstämpeln sitter i har jag inhandlat från en tjej på facebook. Fantastiskt vilka affärer man kan göra där. :) Det är en Tim Holtz die som  jag har färgat in med en stämpeldyna.

Snart ska jag på en scrapträff igen. :) Då går stora pysselträffen som High Coast Scrap ordnar av stapeln. Det är ca 150 st pysslare som har anmält sig dit. Den träffen blir den 27-28 okotober. Det ska bli så kul! :D

Ha en trevlig vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla