torsdag, april 30, 2009

Titta så vackert!


Idag kom brevbäraren med ett brev till mig! Jag har fått detta vackra kort av Bellamio! Fotografiet gör det inte rättvisa. Det är fantasktiskt vackert färglagt! Så proffsigt!


Inte nog med det! I brevet låg de här vackra blommorna! De har hon knåpat ihop enkom till mig! Tänk att hon har tagit sig tid att göra dessa till mig!!! Jag blev överlycklig för dessa blommor är jag så förtjust i!!! =o) Tusen tusen tusen tack Bellamio för kortet och blommorna!!!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

lördag, april 25, 2009

Tack snälla Lene!



Se sånt fint och vårigt kort jag har fått av min bloggvän Lene! Jag blev så himla GLAD!!! Det är så roligt att få kort från mina vänner!!! Å jag som älskar trädgård! Det passade så bra!

Inte nog med detta så skickade hon alla dessa uppstämplade motiv!! Visst är de fina! Jag blev så överlycklig över dessa motiv!!! TACK ja tusen tusen tack Lene! Tack för att du tänkte på mig!
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

tisdag, april 21, 2009

2 st awarder!!



Jag har fått inte mindre än 2 st awarder av jättegoa Sussie! Tack snälla rara du för dessa fina awarder!!! Jag blir så jätteGLAD!!! :D Och jag känner mig hedrad!

Jag ger bort dem till föjande:

Bellamio

Camilla

Helena

Petra

Susanne

Glitter Text Generator


Glitter Text Generator

lördag, april 18, 2009

Award


Jag har fått en award av supergulliga Lena! Tusen tusen tack, Lena!

Jag ger bort den till föjande personer:

Scrapkia

Essmo

Kamilla

Maria

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

torsdag, april 16, 2009

Oscar 2 år


Jag har länge velat göra en LO på min brorsson då han fyllde 2 år. Det ser så härligt ur med alla ballongerna. Hans föräldrar blåste upp 100 st ballonger! Ja, i alla fall nästan.

Jag har använt ljusgul cardstock och på den ett mönstrat papper från Trés Julie. Kortet sitter på ytterligare en cardstock, ett blått. Självhäftande thickers med bokstäver.


Lite närbilder på blomarrangemangen. Stora blommor från Prima och blå småblommor. Mörkbrun Magic Mesch.Bokmärken cirkus från en bokhandel.


Naturfjädrar och steriliserade blomblad.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, april 13, 2009

Rådjur



Vi fick sällskap av några rådjur i Påsk.



Ett, tu tre så var de tre stycken! Bilderna är tagna inifrån huset genom fönstret hos mina föräldrar. De bor lite på landet... vid havet närmare bestämt. De har skog bakom huset och havsutsikt framför huset.

Eller som min far brukar säga: Tvekar du? Fråga RÅDjuret!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

fredag, april 10, 2009

10 minuter gammal


På det här kortet är Tyra bara 10 min gammal. Det är taget med mobilkamera liksom det förra. Men det blev bra ändå tycker jag.

Jag har använt ett gult papper som bakgrund, lila cardstock och ett mönstrat rosa och prickigt papper. Det gula och det rosa papperet följde med albumet. Kanterna har jag chalkat med Dark brown chalk. Jag rundade hörnen med en sax och klistrade dit dem en bit ifrån själva kortet som en cool effekt. Bokstäverna följde också med albumet. En rosa nallebjörn i faner från Pysseltagen finns också med. Lite spets i nederkant. Det ska ju vara gulligt till en liten flicka!




Närbilder på blommorna. Jag har använt lila blommor från Prima och blå coh rosa småblommor från House of Inspiration. Jag gillar verkligen dessa småblommor. Det blir så effektfullt tycker jag! Idén med småblommorna kommer från Bettan (se blogglistan). Hon använder dem på allt.

Tyvärr har jag inte hunnit besöka Tyra och hennes familj än. Men det kommer. Det är ju så många långhelger på våren. Så då gäller det att passa på. Då behöver jag ju inte ta ledigt från jobbet en massa dagar.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

torsdag, april 09, 2009

Påskkort


Titta vad brevbäraren hade med sig idag! Ett jättefint påskkort från Lena BE!!! Jag blir så GLAD av att se på detta kort!!! Tack så jättemycket för kortet, Lena!!! Vi ses i Blåkulla! Bra att du tar med dig kaffepannan så vi får fika på efter vägen. :-D *fniss* Äggstra många kramar till dig!!!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

onsdag, april 08, 2009

Välkommen Tyra!



Här är min första LO på lilla Tyra! Detta är min systers dotter. Jag är alltså en stolt moster! Det ska bli ett litet album till slut av det hela.

Själva albumet har jag köpt av Skaparglädje som är en bokklubb med hobbyböcker. Därifrån kommer också papperen. Jag har ruggat och chalkat kanterna. Rub-on-bokstäver "Välkommen" från Skaparhörnan. Blommorna: de stora rosa kommer från Prima, småblommorna kommer från Pysseltagen och House of inspiration liksom bladen. Glitterbokstäver och tagen fick jag som vinst i en blogcandy hos Marias vrå. :D Nu kom de till användning.



Lite närbilder på blommorna. Andra dekorationer är gunghäst (charm), prinsesskrona (brad) och texten "love" (knapp). De kommer alla från pysseltagen.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Award


Den här awarden har jag hämtat från Morgonpigg mamma Malin. Den vill jag ge till föjande:

Lena BE

Lene

Inger

Karina

Sussie

Carina


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

tisdag, april 07, 2009

Essmos blogcandy



Essmo lottar ut en generös blogcandy!!! Hon firar att hon har haft 10 000 st besök. Det ni! Du har till den 10 april på dig. Va mé du också!!! :D

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, april 06, 2009

Mysig award


Jag har fått en award av Lena BE! Tack så hjärtligt för denna awarden!!! Jag blir alltid så glad över dessa awarder som jag får!!! :D

Jag ska ge bort den till 10 personer och de är dessa:

Lene

Bettan

Karina

Miss cutie Pie

Inger

Scrapkia

Camilla

Ulrica

Carina

Och till sist ger jag tillbaka den till

Lena BE



Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

söndag, april 05, 2009

Gullefjun



Här har jag gjort ett påskkort. Basen är lila mönstrat cardstock. På det ett gult mönstrat cardstock. Det lila och vitprickiga papperet är från en scrapbooking klubb jag är med i. Bokstavsthickers från Scraplyckan. Stämplarna : Textstämpel från Inkido och "Nykläckt Gullefjun" från Forma Hantverk.

Jag har gjort två till påskkort men de glömde jag fotografera innan jag skickade iväg dem. Typiskt! Ja, ja man lär sig, man lär sig! :)

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

fredag, april 03, 2009

Tips till swaplådor



Jag har läst i kommentarerna jag har fått att många efterlyser en förvaring till korten i olika receptswapar. Mitt tips är denna låda som är av hård papp. Den är egentligen till för cdskivor. Jag har en hemma så jag satte ner kortet och provade om den skulle gå ner. Det satt som handen i handsken. Denna och andra lådor finns här.
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator